Ed Cornelissen

Ik ben Ed Cornelissen en houd van hardlopen in de natuur: Trailrunning. In 2002 is Trailrunning Veluwe is er voor snelle hardlopers. Het genieten van de natuur en de verbetering van de prestaties maken trailrunning tot een fantastisch ervaring voor de deelnemers en uiteraard voor mijzelf. Al 15 jaar lopen we met een grote groep runners en er is altijd plaats voor nieuwe mensen. Leuk als je meedoet!

We lopen met een gemotiveerde groep, de mooiste trailrun routes dagen ons uit en we houden ervan om ons af en toe stuk te lopen. Door met plezier te lopen op gevarieerd terrein en dan ook nog eens met een groep snelle runners dan komen de prestaties vanzelf. Bij trailrunning Veluwe kan iedereen meedoen, we lopen bij de diverse events routes van 18 a 20 km. We hebben 3 niveaugroepen: Vanaf 12 km tot en met 16 km per uur. Wil je ook ervaren hoe het is om met andere snelle trailrunners hard te lopen doe dan een keertje mee!Direct inschrijven

Comments 1

 1. Beste ed

  Ben op mijn vakantie in aanraking gekomen met trailrunning. Woon in Apeldoorn en kwam op jouw site.
  Loop jij ook in de buurt?zou graag eens tips en meer willen krijgen namelijk.
  Heb in verleden hard gelopen en zou graag met trailrunning willen beginnen in nl in mijn eigen woon omgeving.
  Ben nu nog in de bergen op vakantie en hobby zelf wat aan.
  Zelf step ik wel een aantal keer per week
  Hoor graag van je
  GROET
  Johan de Moor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *