27 maart 2022 | Gortelse heide

Een mooie loop over de Gortelse heide!

Over de loop
De Gortelse heide trailrun staat gepland op 27 maart 2022. Deze trailrun start bij het heideveld vlakbij Gortel en we lopen in 21km naar Heerde. De verwachting is dat we hier ongeveer 1u45min over zullen doen. De gemiddelde snelheid bij deze loop is 12 km/h. Deze trailrun loopt door een prachtige omgeving en onderweg loop je over veel heuvels en snelle afdalingen. Hierdoor is de loop uitermate geschikt voor marathonlopers die hun snelheid willen verbeteren, maar iedereen is welkom! De vorm van deze loop is een fartlek door het bos en over de heide. Al met al een prachtig loopparcours!

Vervoer
We starten om 10.00 op de kruizing van de Gortelseweg/Vierhouterweg. Dit kruispunt ligt aan de noordelijke grens van het dorpje Gortel. Het is handig als je je hier kan laten afzetten, omdat we hier niet meer terugkomen: we lopen namelijk naar Heerde toe. Voor degene die jou afzet of weer ophaalt, staat er een kopje koffie klaar! Als je geen vervoer hebt naar dit kruispunt, kan je dit bij je inschrijving aangeven. Wij zullen dan vervoer voor je regelen en we vertrekken in dat geval om 09.30 vanaf de kiosk aan de Elburgerweg te Heerde.

Doordat we in een groep lopen is het van belang dat je rekening houd met je hardloopmaatjes. Een snelheid indicatie voor deelnemers: de halve marathon binnen 1u50min kunnen afleggen.

  • Loop je de halve marathon binnen 1u50min dan kun je prima meedoen.
  • Presteren en gezellig hardlopen voor iedereen
  • De start is om 10.00u bij de kruising van de Gortelseweg/Vierhouterweg
  • Als je geen vervoer hebt, vertrekken we om 09.30u bij de kiosk vlakbij de schaapskooi, Elburgerweg 31 te Heerde
  • De trainingslopen zijn bij uitstek geschikt voor (halve) marathonlopers
  • Inschrijven kan via deze link of met een e-mail naar info@trailrunning-veluwe.nl

Ook al je vragen kan je mailen naar info@trailrunning-veluwe.nl of stuur een appje naar +31 6 17383958!