26 juni 2022 | Kennemerduinen

Een zware run door de duinen en langs de waterlijn van de Noordzee!

Over de loop
Op 26 juni 2022 staat de Kennemerduinen trailrun op het programma! Deze loop start en eindigt bij boulevard ‘’Bloomingdale beach club’’ (www.bloomingdalebeach.com). Deze trailrun is uitstekend geschikt voor (halve) marathonlopers die hun conditie flink willen verbeteren. Het is namelijk een behoorlijk pittige loop, waarbij je onderweg kan kiezen tussen een zwaarder of lichter traject: 17km of 19km. Kies je voor de zwaardere variant, dan maak je veel hoogtemeters. Vanaf de start lopen we een stukje langs de waterlijn van de Noordzee en later lopen we langs veel duinen, waarbij de duintoppen ‘Lichtbakkeet’, ‘Konijnenberg’ en ‘Hazenberg’. Daarnaast is er ook een aantal bekende duinmeren te zien, zoals ‘’t Wed’ en ‘het Vogelmeer’. Kortom een loop met uitzonderlijk mooie uitzichten!

Vervoer/parkeren
Het advies voor parkeren is op de parkeerplaats van ‘’Bloomingdale beach club’’ (www.bloomingdalebeach.com). Na de loop kan je hier prima nagenieten.

Doordat we in een groep lopen is het van belang dat je rekening houd met je hardloopmaatjes. Een snelheid indicatie voor deelnemers: de halve marathon binnen 1u50min kunnen afleggen.

  • Loop je de halve marathon binnen 1u50min dan kun je prima meedoen.
  • Presteren en gezellig hardlopen voor iedereen
  • De start is om 09.30u bij ‘’Bloomingdale beach club’’, Zeeweg 94 in Overveen
  • De trainingslopen zijn bij uitstek geschikt voor (halve) marathonlopers
  • Inschrijven kan via deze link of met een e-mail naar info@trailrunning-veluwe.nl

Ook al je vragen kan je mailen naar info@trailrunning-veluwe.nl of stuur een appje naar +31 6 17383958!