29 november 2020 | Lemelerberg Trailrun

Eén van de mooiste trailruns van het jaar!

De Lemelerberg trailrun is een prachtige loop en of deze loop het mooiste hardloop evenement is, moet je zeker zelf eens ervaren. Dit kan op zondag 29 november 2020, want dan staat de veertiende Lemelerberg trainrun op het programma! We starten om 09.30u vanaf het restaurant ‘’Lemelerberg’’ op de top van de heuvel, Kerkweg 32 te Lemele.

Over de loop
De Lemelerberg ligt op de grens van Ommen en Dalfsen en voor Nederlandse begrippen zijn de hoogteverschillen enorm. Ook zijn de uitzichten onderweg werkelijk fantastisch. Wil je eens flink wat hoogtemeters maken in een korte tijd? Dan moet je zeker meedoen! Onderweg zul je een paar markante punten tegenkomen, onder andere de Dikke Steen van 4,2×2,6×2,2 meter. Een bijzondere en unieke bezienswaardigheid! Ook lopen we over ‘’het spoor van de leeuw’’. Dit is een smal pad in een ronde met veel scherpe afdalingen en veel klimmetjes.

Doordat we in een groep lopen is het van belang dat je rekening houd met je hardloopmaatjes. Hoewel de snelheidsindicatie normaal gesproken ‘’een halve marathon binnen 1u50min’’ is, geldt voor deze loop dat je de halve marathon in 2u kan afleggen.

  • Loop je de halve marathon binnen 1u50min dan kun je prima meedoen.
  • Presteren en gezellig hardlopen voor iedereen
  • De start is om 09.30 uur bovenop de berg bij restaurant ‘’Lemelerberg’’: Kerkweg 32 te Lemele
  • Zeer fraaie omgeving met panoramische uitzichten.
  • De trainingslopen zijn bij uitstek geschikt voor (halve) marathonlopers
  • Let op het is een pittige trainingsloop!
  • Inschrijven kan via deze link of met een e-mail naar info@trailrunning-veluwe.nl

Ook al je vragen kan je mailen naar info@trailrunning-veluwe.nl !