25 oktober 2020 | Ultra-trail Nunspeet

Ultra-trail Nunspeet
Stationloop van station naar station. Trailrunnen over de Veluwe op zijn mooist! Op zondag 25 oktober 2020 om 08.45 vanaf station Nunspeet. We vertrekken vlak nadat de trein van 08.41 (vanuit Zwolle) is aangekomen, die kun je dus nemen. Altijd al een lange afstand door schitterende herfstkleuren en geuren willen lopen? Overal bladeren om je heen, op de grond en in de bomen! Snelheid indicatie voor deelnemers: de halve marathon in 1 uur en 50 minuten kunnen afleggen.

De herfsttrailrun heeft twee startplekken. Afhankelijk van de afstand die je wil lopen, kies je je startplek. De start van de circa 30 km is vanaf station Nunspeet 08.45 uur. En bij ‘t Harde start de 21 km om 09.35 uur. We wachten tot de trein van 09.35 is aangekomen, die kun je dus nemen. Er is een fantastische loop uitgezet je loopt het mooiste deel van de Noord Veluwe: we lopen via de Schaapskooi en het Heerderstrand naar Wezep. Doordat we in een groep lopen is het van belang dat je rekening houd met je hardloopmaatjes.

Route
De totale afstand ligt tussen de 21 en 30 kilometer. Vanaf Nunspeet circa 30 km en vanaf ‘t Harde 21 km. De vorm van de loop is fartlek. Aanmelden kan via: info@trailrunning-veluwe.nl Deze loop is bij uitstek geschikt voor (halve) marathonlopers.

Snelheid
Snelheid indicatie voor deelnemers: de halve marathon in 1 uur en 50 minuten kunnen afleggen. Snellere lopers maken extra kilometers waardoor iedereen er vol voor kan gaan! Tot zondag 25 oktober! Maak gebruik van het treinvervoer om op tijd bij de startlocatie te zijn. Zie hiervoor www.9292.nl

Meedoen!

Direct inschrijven kan met een e-mail naar info@trailrunning-veluwe.nl. De kosten voor één event zijn € 10,- en voor € 20,- per jaar kun je al drie trailsruns deelnemen (exclusief de Veluwe Marathon / Summertrail). Bij het inschrijven heb je verschillende keuze opties om direct voor meerdere trails in te schrijven. Zelfs voor een heel jaar. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging.

Direct inschrijven