24 april 2022 | Zandverstuiving trailrun

Eén van de mooiste trailruns over de zandduinen op de Veluwe!

Over de loop
Op 24 april 2022 lopen we misschien wel één van de mooiste trailruns van het programma: de zandverstuiving. Deze loop is bijzonder omdat we ongeveer de helft van de tijd dwars door het zand lopen. Enkele zandduinen zijn enorm steil omhoog. Op de weg omhoog is dit vrij pittig, maar het betekent ook dat je met enkele hardloopsprongen weer beneden bent! Dit moet je vooral meemaken als je van crosslopen of trailrunning houdt. Wil je dus helemaal stuk gaan op de zandduinen van de zandverstuiving op de Veluwe? Dan moet je deze trailrun zeker meemaken!

Vervoer
We starten om 09.30u vanaf de parkeerplaats. Deze parkeerplaats ligt onderaan de A28 bij afrit 14 ‘Elspeet’. Vanaf die afrit rijdt je ongeveer 200 meter richting Vierhouten, daar is de parkeerplaats vanaf waar we vertrekken. 

Doordat we in een groep lopen is het van belang dat je rekening houd met je hardloopmaatjes. Een snelheid indicatie voor deelnemers: de halve marathon binnen 1u50min kunnen afleggen.

  • Loop je de halve marathon binnen 1u50min, dan kun je prima meedoen.
  • Presteren en gezellig hardlopen voor iedereen
  • De start is om 09.30 vanaf de parkeerplaats bij afrit 14 van de A28
  • De trainingslopen zijn bij uitstek geschikt voor (halve) marathonlopers
  • Inschrijven kan via deze link of met een e-mail naar info@trailrunning-veluwe.nl

Ook al je vragen kan je mailen naar info@trailrunning-veluwe.nl of stuur een appje naar +31 6 17383958!