Veelgestelde vragen

Trailrunning Veluwe heeft mooie uitdagende hardlooptrainingen. Hieronder staan de meest gestelde vragen en gelijk met antwoord. De echte antwoorden krijg je door één keer mee te doen! Zeker de moeite waard om jezelf een hardloop uitdaging cadeau te geven.

Kan iedereen meedoen?
Ja iedereen kan meedoen! (zie hieronder enkele belangrijke aanwijzingen) Hoe snel moet ik kunnen hardlopen om mee te kunnen doen?
Je moet gemiddeld 11 à 12 kilometer per uur kunnen lopen. Dit moet je minimaal 1,5 uur vol kunnen houden. Op de site lees ik dat ik sneller ga hardlopen is dat zo?
Ja! Na één keer deelnemen ga je sneller hardlopen. Bij zwaardere trainingen is er extra effect! Waardoor ga ik sneller hardlopen? Moet ik daar zelf ook iets voor doen?
Sneller lopen kan vooral als je plezier hebt in hardlopen. En ja, specifiek trainen maakt je sneller. Daarnaast loop je sneller naarmate je omgeving uitdagend en mooi is. In dit geval is dit de prachtige natuur!
Tot slot: je loopt samen met andere hardlopers en je wordt constant uitgedaagd. Zijn dit echt de mooiste hardloop routes?
Ja, de locaties zijn erop uitkozen om supermooi te kunnen hardlopen. Zijn de hardlooptrainingen echt zo zwaar als ik lees?
De trainingen zijn inderdaad pittig, uiteraard bepaal je zelf de intensiteit. Voor de fanatiekelingen is er de mogelijkheid voor een extra uitdaging. Kan ik meedoen met vrienden?
Ja, gezellig! Kan ik met collega’s die hardlopen meedoen? Waar kan ik me aanmelden?
Ja, dat kan ook. Neem ze gewoon mee! Waar kan ik me aanmelden?
Je kan je aanmelden via de onderstaande knop! Klik hier voor het inschrijfformulier!

Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Of ben je op zoek naar meer informatie? Mail dan naar info@trailrunning-veluwe.nl of bel/app ons op +31 6 17 38 39 58.