Contact

De trailruns van Trailrunning Veluwe worden georganiseerd door Ed Cornelissen.

”Xtra fun & fast running!” Ed Cornelissen

”Ik ben Ed Cornelissen en houd van hardlopen in de natuur: Trailrunning. In 2002 is Trailrunning Veluwe is er voor snelle hardlopers. Het genieten van de natuur en de verbetering van de prestaties maken trailrunning tot een fantastisch ervaring voor de deelnemers en uiteraard voor mijzelf. Al 15 jaar lopen we met een grote groep runners en er is altijd plaats voor nieuwe mensen. Leuk als je meedoet!

We lopen met een gemotiveerde groep, de mooiste trailrun routes dagen ons uit en we houden ervan om ons af en toe stuk te lopen. Door met plezier te lopen op gevarieerd terrein en dan ook nog eens met een groep snelle runners, komen de prestaties vanzelf. Bij Trailrunning Veluwe kan iedereen meedoen. We lopen diverse routes van 18 à 20km. Binnen de groep hebben de lopers een verschillend niveau, van 12km/h tot 16km/h. Wil je ook ervaren hoe het is om met andere snelle trailrunners hard te lopen? Doe dan een keertje mee!”


Lijkt het je leuk om een keer mee te lopen? Of ben je op zoek naar meer informatie? Mail dan naar info@trailrunning-veluwe.nl of bel/app ons op +31 6 17 38 39 58.