Het concept

De trailruns van Trailrunning Veluwe zijn geen wedstrijden, maar trainingslopen. Hierbij is een minimum niveau vereist, maar door een aangepaste trainingsvorm zal iedereen tot het uiterste gedreven worden tijdens de trainingen!

Iedereen kan meedoen en de gemiddelde snelheid ligt rond de 11 à 12 km/uur. Een snelheidsindicatie voor de deelnemers: de halve marathon binnen 1 uur en 50 minuten kunnen afleggen. De trailruns zijn geen wedstrijden. Nodig dus al je hardloopvrienden uit, want iedereen kan meedoen en het beste uit zichzelf halen! Je zal gemakkelijk met andere snelle trailrunners je prestaties verbeteren.

Een trailrun kan prima dienen ter voorbereiding op een wedstrijd of als een training. De hele loop wordt min of meer in één groep gelopen, want de fanatiekelingen kunnen extra uitgedaagd worden. Zij zullen extra kilometers lopen door ‘lusjes’ langs de route te volgen, die dus eigenlijk een soort omweg zijn. We komen elkaar na enkele kilometers altijd weer tegen om samen in één groep verder te lopen. Zo geldt: ”samen uit, samen thuis” voor een sportieve, gezellige ochtend!

Je bent als hardloper van harte uitgenodigd om eens deel te nemen aan deze bijzondere trailrun vorm. Ga de uitdaging aan en neem je hardloopmaatje direct mee naar één van de trailruns!

Klik hier voor het inschrijfformulier!