Kennemerduinen Noordzee trailrun | 24 juni 2018

De Kennemerduinen Trailrun staat zondag 24 juni 2018 om 09.30 uur op het programma! 17 en 19 km. Een behoorlijk pittige loop. De trailrun Kennemerduinen is bij uitstek geschikt voor (halve) marathon lopers die de conditie flink willen verbeteren. Veel duinen en deels langs de waterlijn van de Noordzee. Je kunt onderweg kiezen tussen zwaardere en lichtere trajecten. Kies je voor de variant “zwaar” dan maak je veel “hoogtemeters”. Doordat we in een groep lopen is het van belang dat je rekening houd met je hardloopmaatjes. Snelheid indicatie voor deelnemers: de halve marathon ruim binnen de 1 uur en 50 minuten kunnen afleggen.

Trailrun met bekende cols

De loop begint en eindigt bij de boulevard www.bloomingdaleaanzee.com. Vanaf de start lopen we een stukje langs de waterlijn van de Noordzee. Je zult bij deze trail onder andere de duintoppen “Lichtbakkeet” (berg), “Konijnenberg” en “Hazenberg zien”. Verder zie je ook de bekende duinmeren ‘t Wed en Het Vogelmeer. Uitzonderlijk mooie uitzichten.

Parkeren

Bij voorkeur parkeren in de buurt van deze locatie www.bloomingdaleaanzee.com na afloop kun je hier namelijk prima zitten nagenieten. Binnenkort meer foto’s voor de sfeer impressie.

Meedoen!

Direct inschrijven kan HIER of met een e-mail naar info@trailrunning-veluwe.nl. De kosten voor één event zijn € 10,- en voor € 20,- per jaar kun je al drie trailsruns deelnemen (exclusief de Veluwe Marathon / Summertrail). Bij het inschrijven heb je verschillende keuze opties om direct voor meerdere trails in te schrijven. Zelfs voor een heel jaar. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging.

Direct inschrijven