Trainrun van Wezep naar Zwolle | 27 januari 2019

Op 27 januari 2019 is er weer de Trainrun trailrun Wezep: mooie station loop van Wezep naar Zwolle. We lopen via de Wezepse heide en de uiterwaarden van de IJssel bij Hattem naar Zwolle. Het is een erg mooie route om 2017 goed te starten. De Station loop van station Wezep naar Zwolle start om 09.30 uur. Snelheid indicatie voor deelnemers: de halve marathon ruim binnen de 2 uur kunnen afleggen

Route
De Hardlooproute gaat over de Wezepse heide en via Hattem naar Zwolle. Doordat we in een groep lopen is het van belang dat je rekening houd met je hardloopmaatjes. De loop is ca 17 of 19 kilometer  (1 uur en 45 minuten). Treintijden zie je hier: www.ov9292.nl. Door gebruik te maken van het treinvervoer kun je gemakkelijk bij de start en finishplaats komen. Voor de deelnemers is er in Zwolle koffie!  Zodra de trein uit Zwolle om 09.30 in Wezep aankomt start de loop (dus deze trein kun je nemen, daar wachten we op)

Meedoen!

Direct inschrijven kan HIER of met een e-mail naar info@trailrunning-veluwe.nl. De kosten voor één event zijn € 10,- en voor € 20,- per jaar kun je al drie trailsruns deelnemen (exclusief de Veluwe Marathon / Summertrail). Bij het inschrijven heb je verschillende keuze opties om direct voor meerdere trails in te schrijven. Zelfs voor een heel jaar. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging.

Direct inschrijven