Trainrun van Zwolle naar Dalfsen | 24 februari 2019

Trainrun trailrun Zwolle Dalfsen, van station Dalfsen naar station Zwolle hardlopen. Zondag 24 februari 2019 kun je hardlopen langs De Vecht, een fraaie rivier in Overijssel. We lopen in een groep speciaal voor (halve) marathonlopers. Langs de Vecht loopt een auto luwe dijk met geweldige uitzichten. Slechts 10 minuten treinreizen vanaf Zwolle en de station loop Dalfsen kun je meedoen. De loop start in Dalfsen om 09.30u zodra de trein vanaf Zwolle(vertrek 09.21u) in Dalfsen 09.29 is aangekomen. We wachten sowieso op deze trein. Je legt in totaal zo’n 10 EM (Engelse Mijl) af. Beslist een aanrader voor de hardloopliefhebbers die de omgeving van Zwolle verder willen verkennen! Doordat we in een groep lopen is het van belang dat je rekening houd met je hardloopmaatjes. Snelheid indicatie voor deelnemers: de halve marathon ruim binnen de 2 uur kunnen afleggen

  • Presteren en gezellig hardlopen voor iedereen
  • Je neemt de trein van Zwolle naar Dalfsen om 09.20 uur vanaf spoor 15
  • We rennen van Dalfsen langs de Vecht terug naar Zwolle
  • Tijdens de loop zul je even de mooie binnenstad van Zwolle ook zien
  • De trainingslopen zijn bij uitstek geschikt voor (halve) marathonlopers
  • Loop je de halve marathon binnen 2 uur dan kun je prima meedoen.
  • Kijk op www.ov9292.nl voor de treinreis!
  • Door gebruik te maken van het treinvervoer kun je gemakkelijk bij de start en finishplaats komen.
  • Voor de deelnemers is er in Zwolle koffie!
  • Inschrijven kan ook met een e-mail aan info@trailrunning-veluwe.nl

Meedoen!

Direct inschrijven kan HIER of met een e-mail naar info@trailrunning-veluwe.nl. De kosten voor één event zijn € 10,- en voor € 20,- per jaar kun je al drie trailsruns deelnemen (exclusief de Veluwe Marathon / Summertrail). Bij het inschrijven heb je verschillende keuze opties om direct voor meerdere trails in te schrijven. Zelfs voor een heel jaar. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging.

Direct inschrijven